Tud-e olyan hatékonyan működni a display a hipermarket más területén, mint a fősoron? 

 A rövid válaszunk az, hogy igen, tud, sőt hatékonyabban is. Miért?

 

Ahogy már korábban is leírtuk, a fősoron nagyon nehéz a rengeteg kihelyezés között kitűnni. A vásárlók – egy tanulási folyamat eredményeként – a fősoron, kereszt fősoron a gondolavégeket, raklapokat figyelik inkább, mert megszokták, hogy azokon akciós termékeket találnak. A legtöbb általunk vizsgált display beleolvadt a környezetbe, nem tudta magára irányítani a figyelmet, ezáltal a vásárlások száma is csekély maradt.

 

Abban az esetben, ha a kategóriánk vásárlási tervezettsége magas, azaz a vásárlók maguktól is bemennek az elsődleges kihelyezésekre, nem feltétlenül érdemes fősori displayt kihelyezni, a kategóriában kihelyezett display is képes kiemelni a termékünket a konkurencia közül. Ezért ilyenkor hatékonyabban működhet, mint a fősoron.

 

Azonban, ha a kategóriánk vásárlási tervezettsége alacsony, vagy magas, de sok az elfelejtett vásárlás (tervezte a vásárló, hogy vesz, de végül nem vett), akkor a fősori kihelyezés nélkülözhetetlen. Ebben az esetben a kihelyezés megjelenése viszont kulcs fontosságú.

valasz3 

 

ikon2


cikkek

Itt olvashat legfrissebb kutatási eredményeinről,

újdonságainkról.

ikon4


Forma Display Kft

Display tervezés és gyártás.

Formabontó megoldások. Keressen bennünket!

ikon1


pályázat

Európai Uniós pályázataink keretében az alap kutatások mellett

vizsgálati módszereink fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk.