KVALITATÍV KUTATÁSOK

KVALITATÍV KUTATÁSOK

A kvalitatív kutatást segít jobban, mélyebben megérteni az alapkérdést. A hangsúly ennél a módszernél a gondolkodásmódon, felfogáson, egyedi nézőponton és motivációkon van. A módszer segítségével mélyebb betekintést nyerhetünk a téma mögé, a miértekre. A kapott eredmény hozzájárulhat akár egy új hipotézis felállításához, vagy a kvantitatív kutatás megalapozásához is.

IN-STORE KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA

IN-STORE KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA

A hagyományos és innovatív módszereket együtt és külön-külön is alkalmazva végzünk shopper kutatásokat. Bolton belül vizsgálható a különböző POS és POP eszközök hatékonysága, új termékek, csomagolások, promóciók vagy kategóriamenedzsment működése és a polckép vagy az árazás percepciója.

WEB KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA

WEB KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA

Az Interneten történő döntéshozatal a bolthoz hasonlóan nagyon gyors folyamat. Egy weboldalnak alig 8 másodperc áll rendelkezésére a látogatók figyelmének megragadására. Legyen szó bármilyen felületről (számítógép, táblagép, okostelefon), ha a platform bonyolult, nehezen kezelhető, nem egyértelmű, a felhasználók azonnal tovább lépnek.

MOBIL APP KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA

MOBIL APP KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA

Az ETresearch és a Tobii Technology (a világ egyik vezető szemkamera gyártója) közös fejlesztésének, az MDS-nek köszönhetően olyan kis felületek, mint okostelefonos vagy tabletes platformok is magas megbízhatósági szinten vizsgálhatóak.

ATL & BTL KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA

ATL & BTL KOMMUNIKÁCIÓ HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA

Személyre szabott megoldást kínálunk bármilyen formátumú reklám- vagy kampányanyag vizsgálatára, mely a kreatívok pre- és poszt tesztjén vagy akár konkurenciavizsgálaton is alapulhat.

DIGITÁLIS TANANYAG HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA (E-LEARNING)

DIGITÁLIS TANANYAG HATÉKONYSÁG JAVÍTÁSA (E-LEARNING)

Bármely tanulás folyamata egy inger-agyi válasz reakció eredménye, ezért a tananyagra (mint ingerre) nem tudtunk hatékonysági definíciót adni (hatékonyság: a cél elérése a legkisebb ráfordítással), viszont indirekt módon azzal a feltételezéssel élhetünk, hogy az a tananyag a leghatékonyabb, amelyikben a legkevesebb a GÁTLÓ tényező

Kapcsolat 
Réti Ágota
kutatási és marketingvezető
telefon
+36 70 908 8189
e-mail
agota.reti@etresearch.hu
ikon2


cikkek

Itt olvashat legfrissebb kutatási eredményeinről,

újdonságainkról.

ikon4


Forma Display Kft

Display tervezés és gyártás.

Formabontó megoldások. Keressen bennünket!

ikon1


pályázat

Európai Uniós pályázataink keretében az alap kutatások mellett

vizsgálati módszereink fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk.