in-store

in-store

A hagyományos és innovatív módszereket együtt és külön-külön is alkalmazva végzünk shopper kutatásokat. Bolton belül vizsgálható a különböző POS és POP eszközök hatékonysága, új termékek, csomagolások, promóciók vagy kategóriamenedzsment működése és a polckép vagy az árazás percepciója.

Döntéseink többsége automatikus, tudattalan és érzelmi alapú, melynek megismerésében nyújtanak segítséget a mobil szemkamerás kutatások. A vásárlás tudatos aspektusát interjús és kérdőíves módszerekkel vizsgáljuk.

web

web

Az Interneten történő döntéshozatal a bolthoz hasonlóan nagyon gyors folyamat. Egy weboldalnak alig 8 másodperc áll rendelkezésére a látogatók figyelmének megragadására. Legyen szó bármilyen felületről (számítógép, táblagép, okostelefon), ha a platform bonyolult, nehezen kezelhető, nem egyértelmű, a felhasználók azonnal továbblépnek.

Szemkamerával és arcolvasó rendszerrel kiegészített usability vizsgálatokkal a felhasználói problémák, azok okai, és az általuk okozott frusztráció mértéke egyszerűen, rövid idő alatt feltárható, majd gyakorlati javaslatainkkal a fejlesztés hatékonyabban végezhető.

WebExpress Vizsgálat: a kutatás expressz sebességgel, azonnali eredményekkel is elvégezhető, melyről részletesebben itt olvashat.

mobil

mobil

A Forma Display Kft. és a Tobii Technology közös fejlesztésének, az MDS-nek köszönhetően olyan kis felületek, mint okostelefonos vagy tabletes platformok is magas megbízhatósági szinten vizsgálhatóak.

A stabil szemkamerás mérések segítségével a reszponzív weboldalakon vagy mobil alkalmazásokban azonnal diagnosztizálhatóak a főbb elakadási pontok. Usability tesztjeink hatékony segítséget nyújtanak a weboldalfejlesztés során.

ATL & BTL kutatások

ATL & BTL kutatások

Személyre szabott megoldást kínálunk bármilyen formátumú reklám- vagy kampányanyag vizsgálatára, mely a kreatívok pre- és poszt tesztjén vagy akár konkurenciavizsgálaton is alapulhat.

A tekintetkövetés hatékony segítséget nyújt a marketing kommunikáció tervezése és tesztelése során. A döntésben nem elegendő a grafikus vagy a marketing szakember szemével látnunk, meg kell ismernünk a célcsoport véleményét is, legyen szó reklámfilmről, nyomtatott kommunikációról, display- vagy csomagolástervről, vagy direkt marketing anyagokról.

Marketing kommunikációk vizsgálatát olyan hagyományos módszerekkel is hatékonyan végezzük, mint a fókuszcsoport, mélyinterjú vagy offline és online kérdőív.

Közlekedésbiztonsági, orvosi vizsgálatok

Közlekedésbiztonsági, orvosi vizsgálatok

A tudattalan folyamatoknak kiemelt szerepe van a közlekedésbiztonságban és az orvostudományban. Az ETresearch által alkalmazott eszközök és módszerek ezeken a területeken is segítséget nyújthatnak. Ezek a projektek olyan alapkutatások, melyek a közjót szolgálják.

  • orvostudományi vizsgálatok
  • driving safETy
Kapcsolat 
Seres Attila
projektmenedzser
telefon
+36 30 631 9189
e-mail
info@etresearch.hu
ikon2


cikkek

Itt olvashat legfrissebb kutatási eredményeinről,

újdonságainkról.

ikon4


Forma Display Kft

Display tervezés és gyártás.

Formabontó megoldások. Keressen bennünket!

ikon1


pályázat

Európai Uniós pályázataink keretében az alap kutatások mellett

vizsgálati módszereink fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk.

ikon3


hírlevél

Iratkozzon fel negyedévente megjelenő hírlevelünkre.